Populaire volleybaloefeningen

Bekijk alle oefeningen
Card image
Jeugd, Senioren
Tippen en shotten
Card image
CMV
Samurai Setter #1 a Setting Challenge
Card image
Jeugd, Senioren
Moving Setter

Wat vinden onze gebruikers?

Club
€ 59,99 € 39,99 per trainer per jaar
  • Trainers hebben volledige toegang
  • Toegang tot alle oefeningen (ook nieuwe oefeningen)
  • Complete trainingen, trainingsmaker en generator
  • 20 euro korting per trainer
  • Vanaf 3 trainers
Meer informatie
MAAK JE TRAINING
DYNAMISCH, CREATIEF
thumbnail for explainer video

Volleybaloefeningen & volleybaltraining inspiratie

Volleybaloefeningen bedenken of een volleybaltraining maken, heb je daar ook moeite mee? Dan biedt VolleybalXL uitkomst! Wij zijn dé online-assistent voor jou als volleybaltrainer of begeleider van je volleybalteam. Hier vind je volleybaloefeningen, volleybaltrainingen en volleybalkennis op één plek. Bij ons kun je terecht voor meer dan 600 volleybaloefeningen.

Zoek je specifieke volleybal oefeningen of volleybal spelletjes? Gebruik het handige zoekfilter en ontdek de leukste oefeningen op beeld. Ook voor volleybaltechniek of spelinzichten ben je hier aan het juiste adres. Ook voor specifieke onderdelen als de warming-up of volleybaloefeningen voor de jeugd, kun je hier vinden. Meer weten over bepaalde volleybaltermen of wil je weten hoe je een betere coach of trainer wordt? Kijk dan eens in onze kennisbanken pas de tips toe in je volleybal training of volleybal oefening.

Volleybaltraining maken

Volleybaltraining maken? Of ben je een volleybaltraining aan het bedenken? Gebruik onze trainingsmaker en de oefeningen op beeld. Je kunt zo een complete volleybaltraining maken met volleybaloefeningen voor de pass (onderhands), set-up of bovenhands of met volleybaloefeningen voor de aanval (smash), opslag (service), blokkering (blok of block), de verdediging, service en specifiek duiken. Daarnaast hebben we specifieke volleybal oefeningen voor de posities: spelverdelers, passer/lopers, libero’s, maar ook midblokkeerders en diagonaalspelers.

Hier doe je niet alleen inspiratie op voor je volleybaltraining, je kunt hier je complete training maken, voorbereiden en seizoensplanningen maken! Ontdek hoe gemakkelijk het is om je volleybaltraining voor te bereiden met de trainingsmaker. Daarnaast kun je bij ons terecht voor volleybal spelletjes. Wij hebben volleybal oefeningen voor beginners en de gevorderde volleyballer. Ook inspiratie voor inspiratie voor je volleybaltraining voor beginners en de gevorderde volleyballer. Voor jong en oud. Volleybal oefeningen voor kinderen van de basisschool tot aan de middelbare school.

Volleybal oefening inspiratie

Volleybal oefening inspiratie nodig? Ontdek de leukste oefeningen en spellen op beeld. We hebben volleybaloefeningen voor senioren, ABC-jeugd, CMV maar ook volleybal oefeningen voor recreanten! En zelfs volleybaloefeningen voor thuis. Volleybal oefenstof voor alle niveaus en onderdelen uit het volleybalspel. Zoek je leuke volleybal spelletjes, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben volleybal spelletjes op beeld voor CMV, jeugd, maar ook volleybal spelletjes voor senioren.

Volleybaloefeningen: Pass, set-up, aanvallen (smash), blokkeren, verdedigen, serveren en meer voor je training Bij VolleybalXL vindt je volleybal oefeningen voor alle facetten van volleybal. Denk aan volleybal pass, volleybal set-up, volleybal aanval, volleybal blok, volleybal verdediging, volleybal service oefeningen en nog veel meer! Je kunt bij VolleybalXL nu ook terecht voor inspiratie van je volleybaloefeningen beachvolleybal oefeningen en je buiten volleybal training. Voor iedere groepsgrootte van 2, 6 of 12 personen: wij hebben de volleybal oefeningen voor je.