Volleybalclinic

Volleybalclinic

Zoek je een leuke volleybalclinic voor je team, de hele vereniging team of voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje? Of lijkt het jou leuk om kennis te maken met (beach)volleybal en wil je leren van een (inter)nationale topper? Onze ambassadeurs Stefan Boermans en Niels Lipke staan graag voor je klaar en geven graag een volleybalclinic.

Doe een aanvraag en wij brengen je in contact met onze ambassadeurs en zij stemmen jullie wensen en details van de volleybalclinic met je af.

Clinic aanvragen

Video Thumbnail
Video Thumbnail

Stefan Boermans

Stefan Boermans is een van Nederlandse beste beachvolleyballers. Hij startte zijn volleybalcarrière in de zaal en maakte op 22-jarige leeftijd de overstap naar het zand. Hij werd Nederlands kampioen, pakte zilver op het EK en won o.a. de FIVB World Tour in Gstaad. Stefan komt graag bij jou langs of regelt een clinic voor je op locatie in Den Haag. Op het zand, maar ook in de zaal. Neemt contact op voor de mogelijkheden.

Vraag naar de beschikbaarheid

Niels Lipke

Niels Lipke is libero van landskampioen Draisma Dynamo, waarmee hij ook de supercup wist te winnen. In 2023 maakte hij zijn debuut voor het nationale team. Daarnaast is hij ook volleybaltrainer. Niels kun je inschakelen voor zowel een clinic in de zaal als op het zand, want in de afgelopen jaren speelde hij ook diverse beachvolleybaltoernooien in de Eredivsie. Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag naar de beschikbaarheid

Video Thumbnail
Video Thumbnail

Volleybal clinic aanvragen

Een volleybalclinic aanvraag heb je super snel gedaan:

1. Jij doet een vrijblijvende aanvraag via het formulier
2. Wij brengen je in contact met onze ambassadeur
3. Jullie regeling onderling de data, locatie en details
4. Have fun!

Clinic aanvragen