Volleybalspeeltuin

Ben je op zoek naar leuke volleybaloefeningen geschikt voor de volleybalspeeltuin? VolleybalXL helpt je een handje. Bekijk hier het aanbod aan volleybaloefeningen en spelletjes voor de volleybalspeeltuin.

Card image
CMV, Jeugd, Volleybalspeeltuin
Balvriendjes deel 1
Card image
CMV, Volleybalspeeltuin
Volleyballon onderarms
Card image
CMV, Jeugd, Volleybalspeeltuin, Senioren
Kleur bekennen
Card image
CMV, Volleybalspeeltuin
Volleyballon met stuit
Card image
CMV, Volleybalspeeltuin
Toetsen level 1
Card image
CMV, Volleybalspeeltuin
Krachtig Bovenhands

Wat is de volleybalspeeltuin of sportspeeltuin?

De volleybalspeeltuin of sportspeeltuin is een innovatieve benadering waarmee jonge kinderen op een leuke manier in aanraking komen met sportieve activiteiten en in het bijzonder volleybal. Het draait hier om het plezier in het bewegen, zonder de druk van competitie. Het belangrijkste is dat kinderen plezier hebben en bewegen! Door middel van vermakelijke en speelse methoden ontwikkelen zij hun bewegingsbekwaamheid, balgevoel, coördinatie en het vermogen om samen te werken, allemaal via spelletjes die subtiel verwijzen naar Cool Moves Volley voor jongeren en het volleybal voor volwassenen. De volleybalspeeltuin is er voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De bedoeling is dat zij daarna doorstromen naar het CMV.

Oefeningen en spelletjes volleybalspeeltuin

De volleybalspeeltuin heeft plezier als uitgangspunt. Dat sluit goed aan bij de filosofie van VolleybalXL. Wij vinden dat een training of volleyballes vooral leuk moet zijn. Daarom hebben we speciaal voor de volleybalspeeltuin allerlei leuke oefeningen en spelletjes op beeld. We wensen je veel speelplezier met de kids!