CMV oefeningen en CMV trainingen

CMV oefeningen CMV Training

Ben je op zoek naar oefeningen voor je CMV training? VolleybalXL heeft diverse CMV oefeningen (vroeger: volleybal oefeningen mini) opgenomen op beeld. Zelf de oefening bekijken, laat zien aan je CMV’ers en vervolgens uitvoeren! Of het nu gaan om oefeningen om te smashen (smashball), passen, serveren, bovenhands, onderarms, duiken, wij hebben verschillende CMV oefeningen!

Een greep uit onze CMV oefeningen


Bekijk meer CMV oefeningen

Bekijk CMV oefeningen

CMV training maken

CMV training maken? Bij VolleybalXL kunt u terecht voor diverse CMV volleybal oefeningen op beeld.VolleybalXL is het online platform dat je de oplossing geeft. Bekijk onze verschillende oefeningen en zet gemakkelijk een volleybaltraining uw CMV team in elkaar. Selecteer op het onderdeel dat je wilt trainen in ons filter en kies vervolgens een oefening uit. Hier kunt u terecht voor inspiratie voor uw CMV training! Warming-up volleybal voor mini's!

CMV (Mini) oefeningen van VolleybalXL

Wij hebben voor de volgende CMV niveaus oefeningen:• CMV niveau 1 oefeningen • CMV niveau 2 oefeningen • CMV niveau 3 oefeningen • CMV niveau 4 oefeningen • CMV niveau 5 oefeningen • CMV niveau 6 oefeningen

CMV Volleybal: Cool moves volleybal oefeningen

Voor de jongste jeugd is er CMV Volleybal. CMV staat voor Cool Moves Volley. Omdat volleybal voor jonge kinderen best moeilijk is om te spelen, is er een manier bedacht om het makkelijker aan te leren. CMV bestaat uit 6 niveaus en per niveau worden stap voor stap de technieken van volleybal bijgebracht. Er zijn de volgende niveaus: CMV niveau 1, CMV niveau 2, CMV niveau 3, CMV niveau 4, CMV niveau en CMV niveau 6. Binnen CMV volleybal is het ook mogelijk om wedstrijden te spelen. De Nevobo organiseert speciale CMV toernooien, vaak in samenwerkingen met verenigingen. Als je inspiratie zoekt voor Cool Moves volleybal oefeningen, zit je hier dus goed.

VolleybalXL helpt je bij jouw CMV training

Het doel van volleybalXL is om trainers te voorzien van volleybaloefeningen in beeld. Op deze manier trachten wij het bedenken van volleybaloefeningen te vergemakkelijken. Ook als het gaat om volleybaloefeningen voor de jeugd. Denk hierbij aan warming-up volleybaloefeningen, maar ook aan de oefeningen om bepaalde technieken en tactieken te trainen. Vaak weet men niet hoe te beginnen. VolleybalXL is de plek voor inspiratie. Ga middels ons platform aan de slag en bedenk gemakkelijk CMV volleybaloefeningen voor uw CMV training. Het bedenken van volleybal oefeningen CMV wordt op deze manier heel gemakkelijk! Heb je tips voor cmv volleybal oefeningen of mini oefeningen? Laat het ons weten en stuur jouw CMV oefeningen naar ons op per mail.
Lid worden
X