Een nieuw jaar: een beter VolleybalXL 馃コ

Allereerst willen we je een voorspoedig en sportief 2024 wensen! 馃

In de afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan een nieuwe versie van VolleybalXL. En vandaag is het de dag om de nieuwe versie aan jullie te laten zien!

We hebben allerlei grote, maar ook kleine verbeteringen doorgevoerd aan de hand van jullie feedback. Zo heeft de website een vernieuwd design gekregen, is de snelheid verbeterd en hebben we diverse tools, waaronder de trainingsmaker en generator, een upgrade gegeven.

Hieronder hebben we de grootste updates voor je op een rijtje gezet. Hopelijk maken deze updates het nog makkelijker voor je om een leuke en dynamische training te maken.

Heb je naar aanleiding van deze updates een vraag? Stel hem gerust. We helpen je graag.

Team VolleybalXL

Ps. Heb je al gelezen dat we Scope Volleybal hebben overgenomen?

Grens van 600 oefeningen gepasseerd

We hebben weer nieuwe oefeningen opgenomen. We zijn immiddels de 600 oefeningen gepasseerd! 馃コ

Video Thumbnail
Video Thumbnail

Upgrade trainingmaker

De trainingsmaker is verbeterd. Het is nu nog makkelijker om je eigen training te maken. Ook kun je nu jouw gemaakte trainingen printen.

Update trainingsgenerator

Op basis van jullie feedback hebben we een nieuwe versie van de generator gemaakt. De generator is nu opgedeeld in stappen, heeft een nieuw uiterlijk gekregen en zal nog betere trainingen op maat maken.

Video Thumbnail
Video Thumbnail

Sneller, veel sneller...

Misschien wel de belangrijkste update: een veel snellere website!

Academy video's

Misschien heb je ze al wel gezien, maar er staan weer nieuwe academy video's online. Ontdek hoe je de perfecte duik, pancake, rol of aanval uitvoert.

Video Thumbnail
thumbnail feature favorites

Favorieten

Ook op basis van jullie feedback hebben we de mogelijkheid toegevoegd om oefeningen op te slaan. Heb je een oefening gezien en wil je deze bewaren? Sla hem dan op als favoriet. Zo kun je altijd jouw favoriete oefeningen snel vinden.