Volleybaltrainingen maken

VolleybalXL helpt je met het maken van een volleybaltraining op drie manieren:

Volleybaltraining maken

Een volleybaltraining maken, bedenken of verzinnen is niet eenvoudig. Want wat moet je nu precies trainen? En welke oefeningen ga je daarvoor bedenken? Volleybaltrainingen zijn vaak wel te vinden in boekwerken of op internet. Vaak voorzien van een animatie met uitleg. Maar het is dan erg lastig om te ontdekken wat de oefening precies is, wat de spelers moeten doen en wat je er allemaal voor nodig hebt. Kortom, het bedenken van volleybaltrainingen is dan vaak erg lastig.

Een greep uit onze oefeningen voor je volleybaltraining


Bekijk meer oefeningen

Volleybal trainingmaker: kant en klare volleybaltraining maken

Nieuw is de volleybal trainingmaker. Een eenvoudige tool waarmee je complete volleybaltrainingen kunt maken. Binnen enkele klikken heb je je training klaar en kun je trainingen vooruit plannen. Alles staat handig in een overzicht.
Dankzij de volleybal trainingmaker wordt het nog eenvoudiger om kant en klare volleybaltrainingen te maken. Je drukt op 'toevoegen aan training' en selecteer de gewenste training waaraan je de oefening wilt toevoegen. Als je klaar bent kun je naar je training gaan en bekijken. Je kunt bijvoorbeeld ook een tablet of smartphone mee de zaal in nemen en je training altijd en overal bekijken dankzij de volleybal trainingmaker.

Doel VolleybalXL

Het doel van volleybalXL is om trainers te voorzien van volleybaloefeningen in beeld. Op deze manier trachten wij het bedenken van volleybaloefeningen te vergemakkelijken. Ook als het gaat om volleybaloefeningen voor de jeugd. Denk hierbij aan warming-up volleybaloefeningen, maar ook aan de oefeningen om bepaalde technieken en tactieken te trainen. Vaak weet men niet hoe te beginnen. VolleybalXL is de plek voor inspiratie. Ga middels onsplatform aan de slag en bedenk gemakkelijk volleybaloefeningen voor de jeugd. Het bedenken van volleybal oefeningen jeugd wordt op deze manier heel gemakkelijk!

VolleybalXL: de oplossing voor volleybaltrainingen!

Volleybaltraining maken? VolleybalXL biedt je gemakkelijk en snel de oplossing. Wij hebben namelijk tientallen volleybaloefeningen op beeld, waardoor jij gemakkelijk en snel een volleybaltraining in elkaar kunt zetten. Selecteer op het onderdeel waar je op wilt trainen en kies de oefeningen uit. Zo gemakkelijk is het! Het bedenken van een volleybaltraining is vanaf nu een fluitje van een cent. Hieronder hebben wij enkele oefeningen voor je uitgelicht, zodat je direct kunt zien wat we bedoelen!

Volleybaltraining maken en ideeën op doen!

VolleybalXL heeft als doel om volleybaltrainers te voorzien van oefeningen in beeld, om zodoende het bedenken van volleybaltrainingen te vergemakkelijken. Het bedenken van volleybaltraingen en maken is voor veel (beginnende) trainers een probleem. Vaak weet men niet hoe te beginnen of is het lastig om überhaupt een oefening op papier te zetten. VolleybalXL is er voor die trainers die oefeningen graag gevisualiseerd zien, om zodoende de oefening na te bootsen op de eigen volleybaltraining. Hierdoor wordt het maken van een volleybaltraining erg gemakkelijk! Wij hebben onder meer speciale volleybal oefeningen jeugd

Wil je toegang tot meer oefeningen voor je volleybaltraining?

Bekijk de mogelijkheden