VolleybalXL is opgericht in 2015. Lees hier hoe de reis tot nu toe is gegaan en wat we in de afgelopen jaren hebben gedaan.

 • 2024

  Android applicatie 📱

  In juni 2024 hebben we onze eerste applicatie gelanceerd. Met deze Android-applicatie kun je oefeningen bekijken, je favorieten beheren, en trainingen maken, genereren en bekijken.

 • 2024

  VXL 3.0 gelanceerd 🖥️

  In 2024 hebben we de 3.0 versie van VolleybalXL gelanceerd. VolleybalXL zit in een nieuw jasje en is vooral gebruiksvriendelijker gemaakt. Nieuw zijn de academy video's met uitleg van verschillende technieken en elementen van het volleybalspel. Ook hebben de trainingsmaker en trainingsgenerator een update gekregen qua look en feel.

 • 2023

  Internationalisering en overname Scope 🌎

  De grens over. In 2023 hebben we een Duitstalige (www.volleyballxl.de) en een Engelstalige versie (www.volleyballxl.com) gelanceerd. Dit om ook internationaal de volleybaltrainers te kunnen bedienen. Daarnaast hebben we het bekende trainersplatform Scope Volleybal overgenomen.

 • 2022

  Samenwerkingen bekende topspelers 🤝

  In 2022 zijn we gestart met het VolleybalXL ambassadeursschap. Internationals Myrthe Schoot, Niels Lipke en beachvolleyballer Stefan Boermans hebben zich als ambassadeur verbonden aan VolleybalXL. Ze ondersteunen o.a. bij het creëren van content voor VolleybalXL en zetten zich in voor het promoten van VolleybalXL

 • 2021

  500+ oefeningen grens gepasseerd ✅

  Meer dan 500 oefeningen staan nu online. Oefeningen voor alle niveaus en leeftijden!

 • 2020

  Trainingsgenerator en beachvolleybalaanbod toegevoegd 🏖️

  In 2020 hebben we de trainingsgenerator ontwikkeld. Trainers kunnen binnen enkele klikken een training genereren die door het systeem wordt samengesteld. Daarnaast hebben we ook beachvolleybaloefeningen- en trainingen toegevoegd.

 • 2019

  250 oefeningen 🏐

  We zijn de grens van 250 oefeningen gepasseerd. Allemaal voorzien van video.

 • 2018

  VolleybalXL 2.0 gelanceerd 🚀

  In 2018 hebben we een grote update aan VolleybalXL uitgebracht. Op basis van feedback van onze gebruikers is het platform bijna volledig vernieuwd en is het vooral gebruiksvriendelijker en sneller.

 • 2017

  Trainingsmaker toegevoegd 📲

  We hebben in 2017 de trainingsmaker toegevoegd. Een gebruiker kan nu trainingen aanmaken en daar trainingen aan toe voegen.

 • 2016

  Mijlpaal 100 oefeningen + Buitensportnet ontwikkeld 🏐

  In 2016 zijn we de grens van 100 oefeningen gepasseerd. Daarnaast hebben we Buitensportnet op de markt gebracht: een duurzaam buiten volleybalnet met als doel om volleybal zichtbaar te krijgen in het straatbeeld.

 • 2015

  VolleybalXL opgericht ✍️

  Wat begon met een idee in de kantine van de sporthal realiseerde in het oprichten van een bedrijf en het livezetten van de eerste versie van VolleybalXL met 50 oefeningen.