VerenigingToolbox | VolleybalXL - De plek voor volleybaloefeningen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Binnen een verenging spelen vaak verschillende activiteiten. Een bestuur dat de dagelijkse gang van zaken coördineert, de diverse commissies zoals technische commissie, sponsorcommissie en activiteitencommissie die vaak voor de meer inhoudelijke zaken zorgdragen. Om deze activiteiten te stroomlijnen is het soms ontzettend handig als er bepaalde documenten in voorbeeld exemplaar aanwezig zijn. Hoe vervelend is het niet om de nieuwe sponsor een fatsoenlijke sponsorovereenkomst te kunnen laten ondertekenen. Of de nieuwe enthousiaste trainer een declaratie formulier of vrijwilligersoverkomst kunnen voorleggen. Wat als de activiteitencommissie weer eens wat origineels moet verzinnen, maar die geniale ingeving ontbreekt of een draaiboek is niet voorhanden.

VolleybalXL wil de verenigingen hierbij gaan ondersteunen. Een centraal punt waar diverse vereniging gerelateerde activiteiten op een plek worden geplaatst. Op de website volleybalxl.nl is een ‘Toolbox’ actief gemaakt waar vereniging hun voordeel mee kunnen doen. Volleybalxl is gestart met een eerste aanzet, maar zal deze ‘Toolbox’ gedurende het seizoen aanvullen.

Mocht u of jij aanvullende informatie hebben dan horen we dit graag. Stuur een reactie naar info@volleybalxl.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”100″ show_filter=”yes” element_width=”3″ gap=”20″ item=”basicGrid_TextFirst” grid_id=”vc_gid:1471642445285-c0758d5d-6fe6-8″ taxonomies=”203″ filter_source=”category”][/vc_column][/vc_row]

Lid worden
X